It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Nyskapande och tidsoptimist!

Kategori: Olika dagar

Jag är en sådan där härlig tidsoptimist, jag erkänner det här och nu. Jag bör alltid ta med fem minuter extra när jag planerar något annars går planen i stöpet. Det är alltid de där fem minuterna, borde gå att lösa på något viss och sätt. Hmm..

Jag har shoppat lite tyg i dag tänkte sätta i gång och sy en rolig tröja till mig:) Kruxet i filiuxet är, jag har ingen symaskin som fungerar som den ska.. Min måste man mata fram själv och det är lite för avancerat, så om jag ser en stjärna falla från himlen, vet jag vad som ska önskas. Kan även tänkas att jag måste köpa marie kex och försöka få tre bitar, skulle detta ske skulle jag hellre önska mig mer tid. Eller kanske en helårs förbrukning på ben&jerrys eller kanske, en sån där soda steamer eller nya garderober eller varför inte..ok, det räcker. Jag ska nog inte köpa marie kex och försöka få tre bitar för då kommer jag inte kunna välja vad jag ska önska mig. Eftersom jag lider att svårt-att-fatta-beslut-syndromet så borde jag önska något som JD säger i ett avsnitt av scrubs; "How about  the ability to make quick decision?" Hell yeah, det borde jag önska, eller?!  


Tidförjobb. Smell you later. /F.

Favorit

Kategori: Olika dagar

Uttryck: High five
Ord: Schärstin
Tv-serie: SCRUBS
Godis: Mörk pistage choklad
Årtal: 50-tal ev. 60-tal
Klädesplagg: Skor (det är ett klädesplagg, slutpunkt!)
Språk: Rövarspråket
Resmål: Jorden runt ospec. (backpacker!)
Färg: Ja tack.
Lukt: Skurmedelet på jobbet!
Mat: Mycket grönsaker +fisk
Nummer: 8
Pålägg: hummus + avokado
Kroppsdel: Läppar
Väder: Sommarkväll
Ålder: 24 (tror detta är den ultimata åldern!)
Svordom: Baskarns
Material: Trä
Seriefigur: Rocky, Nemi
Tid på dygnet: 11:11
Sport: Fotboll
Död person: Marilyn Monroe
Levande person: Kitty Jutbring
Dryck: Te

My place.

Kategori: Olika dagar

Lägenheten kan liknas vid ett råttbo. Vet att jag har en stark svaghet; prylar! En liten del av mig säger, jag tycker om stilrent och enkelt. Den andra sidan säger fuck hell, prylar är kärlek och ett steril hem kan liknas vid ett sjukhus. Hos mig bor det en människa och ett djur och vi lever faktiskt här. Där av mina prylar! Det är hela charmen med att bo ensam, jag FÅR GÖRA HUR JAG VILL. [WOHO] Och saknar min-helt-sterila-sida sjukhusstilen så får väl någon kompis kasta lite prylar på mig så jag får ta en tripp dit!


/F.

Nu ska även denna tant ska lära sig sitta.

Kategori: Olika dagar

Halt i galoppen.

Har tänkt mig något som detta: Jag ska bli bloggdrottning. Tjäna storkovan i spindelnätet genom att skriva om allt mellan livets små ettriga blomflugor till hur man lagar den godaste soppan på en påse lakrisremmar. Och ja ni kommer möta på stavfel och kluriga tankar ni aldrig skulle våga tänka själva. För hej i morsningen,  jag har något som inte alla människor berikar en livlig fanstasi och om möjligt ännu mer livlig humor. Håll ut kära medmänniskor, detta kommer bli erat nya liv!


Dansa med ett leende.
/F.