It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

29.07.2011

Kategori: Olika dagar

Aldrig riktigt nöjd, när solen skinner som mest önskar jag regn, vädret är alltid dåligt. (samtidigt som en figur i hjärnan säger, det finns inget dåligt väder, det blir vad du gör det till).

Jag ska tydligen dra mig ut i solen en sväng, eventuellt försöka få lite mer färg på skinnet. Det är nämligen sådant tjafs vi tycker är vackert. Solbränd.

Jag mötte en grävlig i förrgår kväll. Den var ute på en nattpromenad mitt på vägen och där kom jag och störde. Vi spanade en sväng på varandra. Han påminnde om en tam grävlig jag lärde känna, en gång för länge sedan. Märta var hennes namn. Hon trodde hon var en hund. Hon morrade, lekte jaga, skuttade omkring. Hon var rolig hon den där Märta.


Om det hade varit vinter och backarna hade varit inom lika långt avstånd som vattnet hade jag varit ute för länge, länge sedan...
/F.

Jag lever, här igen.

Kategori: Olika dagar

...Kan dock aldrig kasta lovord på er om daglig update eller dylikt.

Det finns ord som ger en fjärilar i magen. Mitt ord är snö. Människor är ett annat ord. Snowboard är ett tredje. Nyfikenhet är ett fjärde.

Det finns milstolpar i livet. När jag sitter i min gungstol med stickningen vid 84års ålder kommer jag inte ångra något jag gjort. Ramundberget kommer vara en milstolpe.
Jag vet att många tvivlade stark på att min längtan från Gävle skulle bli annat än just längtan.
Se nu befinner jag mig i Grundsund på västkusten. Är galet nöjd. Glad och stolt.
Jag kan allt om jag vill, när jag vill.


Frågar du mig vad jag gör/befinner mig om ett år, kommer jag ge dig svaret: Vi får se vad jag känner för.

Det är precis så jag vill leva mitt liv, allt annat vore mig dumdristigt.

/F.