It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

I bland kan även hajar vara inte-hungriga.

Kategori: Olika dagar

Glad Påsk, sähär sista dagen av Påsken. NU är troligtvis alla magar fyllda av prinskorvar, påskägg, sill, potatis och GODIS och allt det där som hör påsken till.
Jag är inte så mycket för högtider. Påsken lyckades i år blåsa förbi mig, likt ett löv faller från trädet. Lade inte större vikt vid påskägg och påskmat. Godis åt jag. :)

Jag var däremot ledig en del. Mycket har jag tagit tag i på sistonde. Vola, Jag lever. Det är något jag har upptäckt, jag har börjat skapa mig egna drömmar. mina tankar eget liv. För att citera min kära far. "Ett jobb är ett jobb".
Visst, jag tycker om att jobba, men hell yeah. Tycker även om att umgås, träffa kompisar, nya som gamla. Lära mig nya ting och utvecklas. Det är det livet handlar om. Man får aldrig glömma bort sig själv. Hej, nu blev det för djupt.


I allefall. Har vallat mina små syskon, i går kväll och under dagen i dag. Jag tycker väldigt mycket om dem små krypen. Ja, jag älskar dem. Varenda gång kommer jag på att Barn verkligen pratar med STORA bokstäver, barn vill hitta på nått, HELA TIDEN. Det är bra, man lär sig att inte sitta still för länge. Det finns så mycket att upptäcka, för mycket för att sitta still. Go for it.

Mamma och pappa fick i alla fall lite semester. :) Love. Tack för blomman. 

   

Elias&Stina             Pappa/AW                        Mamma

Tacksamma kund.

Kategori: Olika dagar

the light in the tunnel, or.

Kategori: Olika dagar

något åt det fucking hållet.


Jaow. Förvandlig kan ske i alla långsamma formen.



Tummen upp och bre smile.