It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

För jag ska till alla Glennars stad. Sveriges framstjärt!

Kategori: Olika dagar

I dag far jag min kos till GÖTEBORG, eller utan för den vackra staden där min kära far AWs kusiner och några få kvarlevande släktingar bor.
    Mösigt, min sidekick ska köra oss lungt och säkert ner och efter detta kommer kära Henke och plockar upp han och Herr Jesper för att dansa vidare mot göteborg och härja runt med den filuriga snubben. (Svaret på frågan är ja, jag kommer vara en halv människa i en vecka, utan sidekick. Vi överlever dock allt, ungefär som kackelackorna eller segaråttor.)

Ja, och hur länge satsar vi på att jag och min familj är snälla och glada mot varandra. Jag satsar stenhårt på hela veckan :) För Lillebror P och jag brukar inte hamna i kattfajt varje år, tänkte vi kunde klappa varandra på huvudet och le, säga snälla saker åt varandra och skratta i falsett. Humf.




Så vi ses, hörs, möts ute någonstans eller inne, tilldess ha det Pissbra i Gefle.!

/baaap

höger five.

Kategori: Olika dagar



Jag tycker illa om människor som bryr sig för mycket. Jag tycker det är soft när folk ler och skrattar, kalla mig Alva men bullshit är bullshit,


sovgott. Dumjävel, PASS!

Tjena mittbena.

Kategori: Olika dagar

Lördagar i gävle =Fest! Eller ursäkta, varje barskans dag är fest på sommaren;) Det finns inga dagar inga nätter och absolut inga gränser. För Halleluleja. På sommaren firar man solen och semestern helst på uteserveringarna. För trubadurerna i staden hägrar och spelar år efter år samma gamla visor, hepp i historien visst kan en och annan ny visa dyka upp...om den spelats minst 100000000000 på radion eller dylikt. För gävle är staden där allesammans klär sig i för tok vackra kläder och efter x antal timmars hårfix +smink är man redo att göra staden, glöm inte alkoholen (föri hellskotte). Och för all del, utbudet av krogliv är icke det största, vi gävlebor går nämligen helst dit alla andra går. Så försök att starta upp en klubb för musikens skull.
"Ey, Waaah Feeaaan. Vi går till ----- för där är, eller vi går dit och dricker billig åöäl."

Jag är inte bitter jag följer slaviskt med i gävlebornas fotspår, här bor mina vänner mina kära och okära här finns en vacker sjöstad med vatten och gamla byggnader. Snygga människor och ja trubadurer.

Tack bock, hej. I dag är det LÖRDAG!
Appropå ingetting alls alltså.

R.I.P.

Kategori: Olika dagar

Hugo, för visst hade vi döpt honom till det? Den där jobbiga jäkeln som irriterade oss alla. Han kom och flög (bokstavligen!) rakt in i människor och inte nog med det hans förbaskade svamel och surr, störde oss in i benmärgen. Ändå var han rätt underhållande, han var en kompis. Han liksom fanns omkring oss och hur vi än försökte tygla honom (tro mig vi gjorde vårt yttersta!) så gick det icke. Han var en fri själ. Han gjorde som han alltid gjort, flög dit hans små äckelvingar tog honom. och tillslut kunde hans kropp inte längre bära honom utan han fick passera vidare. Vem vet han kanske är i koskithimmelen eller så är han i Nangijala och flyger runt med sin flugkompisar, för hugo han var en fluga.


Den var stor.

Kategori: Olika dagar

I dag har jag ätit en jordgubbe som var större än en rosa elefant. Från början visste jag inte riktigt hur jag skulle kunna tugga i mig hela dena gubbe, efter några minuters betänketid insåg jag att jag lärde börja och ni skall veta att denna gubbe var god. Den var mumsfillibaba, fast den var rätt stor.