It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

tvättar mina sår med ketchup...

Kategori: Olika dagar

 ...dricker sockerdricka upponer, låter mina tondöva öron lyssna på ögonbrynsmusik, försöker sortera redan sönder rivna dokument i en hjärna fylld av cement samt skrattar baklänges åt mina idiotilekar.


Över går allt.

Till Salu.

Kategori: Olika dagar

Just nu får du ett hett erbjudande på ett par fötter. Om du inte är intresserad av bägge går det bra att köpa den ena. Vänster foten är tyvärr i något sämre skick än höger. Rekomenderar dock bägge till en person som inte överbelastar fötterna. Ser helst att du inte är överviktig då jag är mån om att mina fötter kommer till en som vill ta väl hand om dem.  Eftersom de redan är i slitet skick vore en livsnjutare med intresse för träning, där fötterna ej belastas en guldköpare. Tånaglarna tycker om att målas i vackra färger, det gör fötterna glada. Inga förhårnader på hälar eller undersida. Välomhändertagna. Endast jag som ägare om något slags garantibevis behövs kan sådant skrivas.

Om det finns friska fötter utan skador önskar jag att köpa ett par ev byte kan disskuteras, självfallet betalar jag mellanskillnaden.

Kan nås dynget runt på ett telefonnummer. Mejla inte, stulen mejl. 

Billigare vid snabb affär. 

min lillebror och hans fångst.

Kategori: Olika dagar

   

Min lillebror och hans cykel:)

GOD MORGON!

Kategori: Olika dagar




I dag känns som en bra dag!

Riiing...riiiiing..riiing...

Kategori: Olika dagar

-Hej Frida, vad gör du?
-Inget, är hemma bara..Varför undrar du?
-Vill du fika med mig klockan ett?
-Neeej, jag vill inte jobba.. Eller vad vill du?
-Nej leen du ska inte jobba! Jag vill bara fika med dig, för vi är vänner visst?
-Vad vill du? Klockan ett? Då har ni mycket att förbereda? Du vill att jag ska följa med till bageriet?
-Jag vill fika med dig! Vi är vänner?! Vi kan åka förbi bageriet, bara. Inte dit.
-Nej, jag vill inte.
-Kom igen VI SKA BARA FIKA SOM VÄNNER! Vi har mycket personal i dag, du behöver inte jobba. Bara följa med mig som kompis till bageriet, du vill väl se hur det ser ut? Eller har du inte lite tid för din kompis ens?!
-Nej, eller...
-100%, jag lovar du ska inte jobba! Klockan ett, vi syns då?
-Ok, vi ses.

klick.

God förmiddag.

Kategori: Olika dagar

Jag hörde på nyheterna tidigare i morse, vi i sverige är tydligen väldigt dåliga på att donera våra organ. Någon politiker ville att alla skulle fylla i på sin deklarationen, varje år om man vill donera eller inte. Eftersom det enligt henne var många som inte ens brytt sig om att skriva in sig på någon lista eller ta ställning överhuvudtaget.

Jag håller till 100% med henne. Jag anser, vad ska jag med en rutten njure eller en lever till när jag är död. Jag tycker självklart att det är upp till var o en att bestämma hur man vill göra. Så för allas eget bästa och om man inte vill att någon anhörig ska behöva ta på sig beslutet. skriv in dig i registret. Om du vill eller inte.

(http://www.donationsradet.se)
Hur många människor finns det i donationsregistret?
1 527 493 personer var registrerade i donationsregistret i januari 2009. 
 
Vilken nytta gör donationer?
Omkring 600 personer i Sverige är så sjuka att en transplantation av något organ är den enda realistiska räddningen. Omkring 500 av dem väntar på en ny njure. För dem finns dialys som en uppehållande, alternativ behandling under en ganska lång period tack var att dialysmetoderna förbättrats, men i långa loppet är det en njurtransplantation som ger dem en realistisk möjlighet till ett fortsatt, värdigt liv. 

För de som väntar på ett hjärta, en lunga eller en lever finns inga alternativa behandlingar. För dem är en transplantation enda möjligheten till fortsatt liv. En del patienter med svår diabetes kan bli fria från ett livslångt beroende av insulininjektioner genom transplantation av bukspottkörteln eller dess insulinproducerande celler. Patienter med ögonsjukdomar kan genom hornhinnetransplantation få ett bättre liv.


https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx  <----Anmälan.

O-underhållande

Kategori: Olika dagar

Jag tror en del har upptäckt att jag inte har skrivit några vackra-stolta rader om min kära fotbollskarriär. De kan nog vara så att några undrar med ett feeet smiiil om jag fortfarande är kvar på en dära planen med den dära bollen, som jag så stolt och glatt härjade om att jag skulle(!).
Jag vill inte ge er rätt, era svinskallar.

      Läget ser ut något som detta:
Jag är djup besviken på två kroppsdelar som sitter på min kropp. Det är mina kära vackra feta-uppblåsta-utvecklingstörda (för så är det!") fötter. De har valt att strejka och svälla upp likt fotbollar, ungefär som om de vill att jag ska spela fotboll med dem som bollar. Men hallå Kerstin i helveteshålan, vad ska jag då sparka på bollarna med? Jag är mest av allt arg/upprörd, för jag antog att det som först skulle pajja på min kropp vore typ, knät, smalbenen, hjärnan eller en nagel. Men icke. HALLÅ! FÖTTERNA BEHÖVER JAG, INTE BARA PÅ FOTBOLLEN!

Ja é int bitter. Nej då.

Jag kommer igen, ni skall få se och jag längtar. För envis det är inte bara mitt förnamn, det är mitt mellannamn, mitt efternamn och mitt smeknamn.

Heppa. Hej. /F.

The big family.

Kategori: Olika dagar

I går var jag (med flera Wayne's personal) bjuden till familjen Rayat på middag:) Mysigt, tipp topp, älskvärt! Ferstah är makalös (obeskrivbart bra). Fatos, Serap och jag stannade kvar långt efter de andra. Pratade, skrattade och pratade, skrattade. Det fanns miljardtals ord som ville komma ut från oss alla. När jag vid midnatt begav mig hemåt på min kära cykel kände jag mig ungefär som en fri fågel och samtidgt som en orm som precis har pressat i sig en FETkanin. hade jag kunnat så hade jag rullat fram. Och min bränsle hade varit all energi jag fått från de underbara!