It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Ge dig av säger jag med tårfyllda ögon utan respons.

Kategori: Olika dagar

Jag tänkte göra slut med min lägenhet, tydligen lär jag sälja den i annat fall kan vi icke separera...

Min fråga till dig; söker du ett boende i Gävle? Eller känner du någon som det kliar i fingrarna på efter ett nytt hem.

Vad jag har att erbjuda:
35kvm det vill säga en 1:a i förtjusande Gefle på Brynäs.

Lagom promenad till tågstationen om du tycker om att åka tåg, 12min (max 15min om du är halt eller bara har snigelfart...)
Centrum 20-25min promenix, söder 10min och du är vid Polhemskolan.

Lägenheten:
4garderober var av en städgarderob finns. nylagt golv i hallen. Loftsäng, går utmärkt att ställa under ett skrivbord om du skulle känna för det eller varför inte göra det till en mysig koja. En 140cm bred säng ingår i vilket fall som helst(den passar perfekt till loftsängen, vill du inte ha den tar jag den...). Den är inte mer än 1 1/2år gammal.

Köket är charmigt, har dock inte bytt spisen sedan lägenheten byggdes -63. Den fungerar för den icke så kräsne. Den är väldigt söt i alla fall.
Köket och hela lägenheten är vitmålad, bortsett från väggen med fönster den har en mörkmörkbrun tapet.

Fönsterna är nya, byttes förra sommaren, nytt tak har brf ordnat också. Vad jag vet är det inga stora planer på g.

Badrummet behöver sig en omvandling, helt klart.

Finns dock ingen balkong men en schysst innergård som jag brukade hänga på med en kopp kaffe och en bok på sommaren i solen, annars går det utmärkt att öppna det stora fönstret och sola på vardagsrumsgolvet.

Hyran är på 1832:-/månaden el ingår. tvättstugan finns en halvtrapp ner. Förråd samt matkällare ingår i lägenheten det med.
Cykelförråd finns.

Ska vi säga 290 00?
280 000?
pris kan diskuteras eller den som bjuder högst.

Inflytt kan ske omgående.

/Frida

p.s. kommer komma upp en mer seriös annons på blocket med bilder till helgen. d.s.

klantskalle.

Kategori: Olika dagar

Jag försökte klättra i lördagsnatt...
Hur det gick? Fråga fotvristen, den ser ut som en fotboll och skriker efter uppmärksamhet.

Familjen V/Wirén, sömnfolket.

Kategori: Olika dagar

En liten familjegen som slagit oss alla i huvudet är det här med att "ha för sig underliga saker när vi sover".
Min mor, mamma, morsan, Helena hon är förmodligen den av de två genen allra minst kommer ifrån, möjligen att vi fått vi-kan-sova-även-om-det-försigår-världskrig-utanför-genen får henne. Hon är en riktig snoozare (vi pratar kan sova 24h sovare...)
Min far AhhWeee (hans favorit smeknamn) han babblar när han sover.
Emil o Pontus aka Nils o Carl de pratar och har gjort någora nattliga utflykter under sin uppväxt, numera har de övergått till endast babbel. I allafall Carl är en riktig nattspråkare.
Stina eller Maja-China Wijen är en vandrande pratkvarn (För någon natt sedan, skulle hon bestämt plocka ner mina gröna hörlurar och "ta av det gröna") Lillebror Elias "Bobbo" han kan skrika, prata, gå, skratta allt. När han sover, någon babblande pratkvar är han icke i vaket tillstånd. Han var nyss upp och tvättade händerna, sovande förstås. Ja det är viktigt att vara noga med hygienen, no matter what liksom när du sover eller är vaken.


En slutsats jag kan dra av detta, vi är släkt vi ingen frågan om den saken.

...och om jag själv pratar eller går i sömnen? Fråga någon som sovit i samma rum med mig en natt.

/F.

Tillåt mig att vara...

Kategori: Olika dagar

bitterfitta.
Eller, nej.

Visst fine, jag har en meters utväxt på håret, sommarbrännan börjar säga hejdå.
Jag bor i en friggebod brevid min familjshus, internet fungerar när de behagar. Jag är arbetslös (frivilligt, antar jag). Ska springa 5km om 3veckor o 2dagar. Jag pallar 2km. Jag måste ta mitt förbaskade körkort och sälja en lägenhet.
Jag var bitter, jag ansåg mig själv ha rätt till att vara väldigt bitter.
Fast kom på att jag inte är så värst kul att ha o göra med, allra minst för mig själv.
Jag mår bra. Har tak över huvudet, pengar så jag klarar mig. Vänner jag borde uppskatta mer.
I morgon tar jag nya tag och vaknar med ett leende, ett fett.
/F.

Nu klarar jag allt.

Kategori: Olika dagar

AtmosFear
146 meter över havet, fritt fall i 110km/h rakt ner i ett hål med 13meter i diameter, gondolens yttermått är 10,6 meter. Stolarna sitter tre meter ut från tornstolpen. Den är mer än tre gånger så hög som berg- och dalbanan Balder. Från toppen ser man hela göteborg.
1. Jag total vägrade frittfall i sthlm, förra året.
2. Höjdrädd, svar ja.
3. Det finns gränser för vad jag utsätter mig för.
4. I år försöker jag övervinna mina rädslor.
Självklart åkte jag.
Vi köade i cirkus 40min, under den tiden hann jag fråga "varför gör vi det här nu igen?" minst tre gånger. Hjärtat bankade skiten ur mig, ansiktet började hetta likt en vulkan. När frågan inte upprepandes pratade jag icke. Tanken "jag kan gå ur kön" var en av de största min hjärna funderade på.
På väg upp slöt jag mina ögon (förlåt P.R.E.S.S.A.D.E i hop dem), väl uppe blickade jag ut och förstod inte riktigt hur i helvete jag kunde kommit dit upp (?!).
Halvvägs ner, jag har ALDRIG känt sådan glädje och lycka på samma gång.
FÖR I BALDERS BALLE. Åk, bara åk. Det är bland de bästa jag gjort i hela mitt liv.
Sen att jag skakade som ett asplöv efteråt av all adrenalin och skrattade likt en skrattpåse, det var bara sjukt kul.
/F.

Vänner o Lycka

Kategori: Olika dagar

Om jag ber dig berätta om dina lyckligaste dagar hittils i livet. Skulle du befinna dig på en vacker strand eller uppe på ett berg med milvis vy helt ensam? Eller i en 5x5meter stor friggebod fylld med vänner o glädje?
Om jag tänker lycka o glädje tänker jag på Ramundberget, visst får jag bilder av fjäll, vackra landskap o djur. Det är inte det som gör mig lycklig i själen. Alla fantastiska människor jag lärt känna från mitt vinterhalvår. Personer, likasinnade med mig. Människor som intressar sig för andra människor. Jag har aldrig haft svårt för att knyta nya kontakter, står det i mitt personliga brev (arbetsansökan). Det har jag heller aldrig haft.
Jag tycker om mitt eget sällskap, dock kan jag inte lämna mig i mitt eget sällskap för länge.
Hellre äter jag havregrynsgröt tillsammans, än oxfilé ensam.
Jag lever efter mottot: det blir vad du gör det till och jag kan alltid lära mig/se nya saker om jag är öppen för förändringar.
Dessutom gillar jag att samla på saker, erfarenheter och idéer. Tvinga mig aldrig till något, jag gör tvärt emot. Bara för att jag kan.
/F
Inget är omöjligt för dig. Du älskar äventyr, både fysiska som mentala. Nya utmaningar genomför du med passion och mod.
När du blir involverad i ett projekt så blir du ofta extremt fokuserad och ibland blir du så fokuserad att du glömmer bort allt omkring dig. Du genomför dina projekt noggrant ofta med en unik lösning.
Du har mycket energi och blir ofta väldigt entusiastisk över dina egna idéer, projekt och upptäckter. Du är ofta mycket övertygande.
Du gillar att samla på saker, erfarenheter och idéer och är angelägen om att göra ett bra intryck på människor runt omkring dig.
Trots att du tycker om människor och kan vara både charmig och humoristisk är du inte särskilt intresserad av rutinmässiga sociala tillställningar eller tråkiga människor. Du har inga problem med att vara själv och hålla på med dina egna intressen.
Människor säger förmodligen att du är otraditionell, ett original. Du gillar att ha intressanta diskussioner och människor gillar dig vanligtvis för din påhittighet. Du är en spännande men ibland frånvarande vän.