It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Ja,tack & Pass

Kategori: Ja tack/Pass

Pass

»
För tjocka-jävliga-coca-cola-leveranssnubben. Som enligt mig borde klista igen truten och le åt att han inte fått ett strykjärn tryckt i pannan än. fettogubbe.

»Jag hatar väldigt mycket att gå ut med soporna, det är som att jag undermedvetet satt dit en spärr i hjärnan för soporna följer verkligen inte med mig ut. Spelar liksom igen roll om jag skulle ha sophuset precis utanför dörren. Soporna skulle ända hämnas på mig och växa över under diskhon. Jäklasopor. 

» PastaPenne har flyttat, dragit sin kos norrnorr om norr. Jag vet att hon har det tipptopp bra. Vi (läs jag) var dålig(a) på att bara hänga, trots att hon bodde cirkus 400m från min skohylla. Nu är det omöjligt atta bara hänga så där spontat eftersom hon bor cirkus 10000000mil härifrån och jag har bara en punkterad cykel och inte tillräckligt med tid.

Ja, tack

» Vad borde inte få vara med på denna lista om inte mina nya pjucks! ett par stövlar med längre skaft och klack(!?) och ett par stövletter med bar två och lite nitar på sidan, även dessa med klack(?!).

»Mina två bröder som bor här. Eller bror P hänger mest här när han så behagar bror E har flyttat in, fått en egen säng i min stora lägenhet och en helt engen garderob! Det är kärlek.

» Hösten! Det börjar krypa kyla in i benmärgen. Ohh, det luktar friskt, löven ändrar färg och sommaren är (snart) ett minne, likt alla andra. Vintern springer med fotbollskliv, snart in. Ohskepp o hoj, jag längtar till den första snön! SNART!

» Positiva människor som slänger ett leende mitt i en stressig dag. Människor det lyser lite extra om. tack!



Viftar med vit flagg!

Kategori: Olika dagar

Jag kapitulerar! Förkyldningen, du vinner!

jag har gjort allt i min makt för att besegra förkyldningen:

  • Druckit te, med ingefära.
  • Sovit skönhetssömn.
  • Hållt mig inomhus och suttit till.
  • Inte druckit alkohol
  • ...druckit mer te med håning och ingefära
  • Vitlök!
  • Halstabletter
  • Tagit för många ipren
  • Badat i 2timmar
  • Snorat ut 10ton slajm/snor
  • Sovit mer
  • Duschat
  • Ätit soppa

Jag viftar inte längre med den vita flaggan för att skapa någon slags fred mellan förkyldningen och mig, jag har mjölksyra i armen och en armbåge är ur led. Jag bokstavligen kastar mig min vita flagg fram och tillbaka ihopp om att kunna andas normalt, typ nu! Pronto.

Alla ni andra ha en baskarns bra lördagskväll! Nu thétime!

Snorsjukan.

Kategori: Olika dagar




Det gröna på bilden är snor, det ljus gula är torrtslajm. Jag lever!

en snorkel fylld med slajm...

Kategori: Olika dagar

...= mitt tillstånd.


Förkyld var det. För att förklara hur jag mår för intresserade kottar. Kan jag uttala mig något si som detta. Tänk dig shrek (träsktrollet), fylld med damm, sand, taggtråd i halsen och vetemjöl med vatten upp i strupen. En snarlik beskrivning av mitt nuläge. sisådär. Nog om mig. Dock på bättringsvägen! (önsketänktande)

I morgon skall det bliva tacosmiddag i min enkla boning. Herr Patrik är självfallet en given värd, Chrillabaz dyker upp för att få sig lite krubb i skattkistan, fröken Sandra kommer förhoppningsvis hon med och sist Stora starka NickePicke, löövet, den glade, den fulle, den trötte, ja den människan. Han skall troligtvis skapa lite glädje i huset eller i allafall få sig ett mål mat i magen. Och även jag kommer vara med i sällskapet. Tänkte ta ett glas rödtjut och skratta i goda vännerslag, om nu djävulsförkyldningen vill ge med sig en aning!

Smile like a pink frog. Godnatt. /F.

Skrattanfall i fosterställning

Kategori: Olika dagar

Idol startar inom kort! Och kom icke och tala om för mig att det är fult att asgarva åt personer som gör sitt bästa, i tv. För hej i kalasbubblan, nu åker tåget. pliing, pling. Så lyfter vi på hatt'n allesammans och ler åt människans idioti, skadeglädje den sanna glädjen. Hejpa.

kidnappning!

Kategori: Olika dagar

...eller vad man vill kalla det!


Så bär det av till sthlm, utan min lillasyster vetskap, skall fara och hämta med fröken Stina för att ta en tripp till el stockholmo. I dag blir det stan ett slag i morgon väntas gröna Lund, Nice nice nice. Det är som om man blir ett barn på nytt. Helt fantastiskt.


Ha det trevlans i Gefle i dag o i morgon. Kräm ala kräm. /F.

Puckoförklarad

Kategori: Olika dagar

Jag infinner mig på arbete, en gäst kommer och vill ha sin "vanliga kaffe" med laktosfrimjölk.
Jag - Tyvärr den är slut, vi har soya mjölk i stället
Gäst -Neej, då tar vi...
Gästens "kille" -...Jag kan gå och köpa!
Gäst -Neej, det beh...
Gästens "kille" -Jo, jag går och köper!
Min arbetskollega utbrister när gästens "kille" gått i väg, - vart hittar man sådana där?!
Jag -På konsum?!
Min kollega börjar apgarva och gästen skrattar i kör.


Vaddå? Hittar men inte sådana killar på konsum?