It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Ja, tack/Pass -18/10

Kategori: Ja tack/Pass

Pass

»
Ja, hösten är MYSIG. Det är skönt när det blir kallt och man får klä på sig och det är VACKERT när alla löv faller ner från träden och färgar hela marken röd/gul/grön/orange etc.
    Det ÄR inte speciellt roligt att det regnar så förbaskat mycket och det är inte underhållning att gå på snorsnorhala höstlöv i klackskor. Jag väntar ihärdigt på min första höstlövsvurpa. Den kommer flyga över mig när jag minst behöver det. Jag vet, löven har ögonen på mig och mina klackar, de väntar endast på rätt tillfälle...

»Dammråttor, say no more.  

»Musiken på krogen som man skall dansa till. Tur är väl att jag skakar bilringarna ur led trots min otakthet och tondöva känsla inför musik som massproduceras och endast byter namn och artist. donka, donka dink, donka. HEeey, yeah... Pass.  

»"Dagens man" tvprogramet som går på tv4+. Där kära ni har vi underhållning på lägsta nivå. http://www.youtube.com/watch?v=BbYrGjj3CwE (mer än så behöver ni icke skåda av detta). Trots detta kan det hända att mina ögon fastnar på programmet igen om jag icke har mer intressanta prylar för mig en onsdagskväll...

Ja, tack

»...Och när vi ändå är inne på tvprogram kan jag väl nämna att SCRUBS sänder nya avsnitt. Herre min skapare. Min bästa favoritserie, är det något jag kan se tusen gånger om så är det på scrubs. Jag måste säga det är skratt-asgarv-kärlek rakt in i själen!

» Goda vänners sällskap skall aldrig underskattas. (Precis lika glasklart som att aldrig, aldrig stavas med två L.)

»http://www.youtube.com/watch?v=Jc3oVlj_RnY&feature=related ok, denna låt har jag redan tröttnat på men eftersom jag inte är blixtasnabb med att uppdatera så ger jag er läsare en möjlighet att bli beroende av låten och tjata ut den i möjligaste mån. För den är störtskön!

Jag tog på mig mitt min finaste...

Kategori: Olika dagar


..fejs i går. Fy fasiken vad jag jobbat med denna look trixat och donat framför spegel med egoposer och knäppt briljonstals bilder på mig, mig, mig. ÄNTLIGEN, lyckades jag bli fångad på kort som jag väntat på att få till den perfekta bilden på MIG! Synd bara att Niklas ska stå i vägen, typ-skit.

syskbo.

Kategori: Olika dagar

Rubriken låter en aningen knasig, inser det först nu. ordet jag bildat känns inte längre helt okey. Betydelsen är bättre än det ser ut. Bror och jag bor i hop, där av namnet.

Vilket fall som häst. Middagen i dag blev veg. lasagne. Fett god (ordet fett kändes väldigt rätt då lasagnen innehöll mycket mozarella...)

Nu är herr klocka på tok för mycket. Uppställning klockan 06:00 i morgon. Godnatt kära medmänniskor.


damdidam.

Kategori: Olika dagar

Nu jäklar i babianärslet! Halloween börjar smyga sig in på skinnet och jag har hört fåglar viska i närheten av mitt öra att det ska bli en hejdundransfest.
    Möjligetvis att denna tillställning kommer hamna på topp 5 av livets fester.
För vi festfixare vi:
knepar
knåpar
tänker
finular
vänder på stenar
och skrattar.

Vi är som de där så tomtenissarna som farbror jultomten har fast vi är även jultomten!

Min kostym är på G. Hopp i bubbelbassängen, mina förväntningar är höga och det är sällan jag skådat en smula förväntning av mig själv. Snart börjar jag min nedräkning!


HippHepp. Sov gott.

Kamel.kanel.bulle.dagen.

Kategori: Olika dagar

Dagen i dag har varit en fruktasvärd lugn och stillsam dag! Jag har dock vandrat utanför lägenheten, med staplande steg gick jag, bror Emil och Stefan och köpte oss lite käk. Näe jag har städat i dag också, eller nja sorterat och skapat ännu mer kaos. (loveit)

...och nu äntligen börjar det lukta nybakade kanelbullar! MUMMA!

Patrik sjöstjärna mästerkocken som jag så stolt har skrytit om inför bror E och Stefan han har varit lite ur balans dagen till ära.

"oj" har varit hans favorit ord vid bullbakandet. Jag har icke tappat hoppet, min tro på min Mainkick finns kvar även hans gångjärn kan vara osmörjda titt som tätt.


"Det blev lite för länge Frida" (de orden yttrade han nyss, om bullarna i ugnen..)


Bulltime, PUSS!



sweet like sugar babeduude.

Kategori: Olika dagar

Mja. En. Update. Hoppla.

Fröken Sandra och jag har plöjt oss igenom en "tjejfilm" (som en del vill kalla dessa filmer för...) Flickvänner från förr, helt okej film ingen djup hjärngymnastiksfilm direkt. Enkel och med en gnutta smile i.

Appro på köttet i kaloppsen, Ruskigt vad kyligt det har blivit utomhus. Mysigt kyligt, vilket betyder att Frida alias JAG själv i högperson, me, me, me...ja ni förstår. Hur som haver jag lär införskaffa mig några varmare tröjor. Sommarlinnen och tees börjar bli för kalla. De är nämligen ohett att ständigt gå runt med tuppskinn och en förkyldning ligger inte etta på min önskelista så att säga... Till helgen lär det bliva...

JOBB. (ni trodde väl icke att jag skulle överaska er, det är långt till julafton skall jag tala om!).

Lördagen ser ljusare ut trots att skymningen förmodligen har lagt sig när första glaset vin hälls upp. Läs mina ord. Jeppe, Peppe har flyttat till en ny lya och vi tänkte ha en sammankomst och förbereda inför...något som sker längre fram i höst. The End.

Puss&kram. Gnatt /F.