It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

.

Kategori: Olika dagar

Om jag får lov att klaga lite, så vill jag framföra följande: min hals känns som ett infekterat skär-sår, min kropp är fylld av betong och min näsa framkallar nys-attacker likt en pollenallergiker under högsäsong.
Jag har tappat uppfattningen om, hur många gånger jag varit sjuk det senaste halvåret och jag börjar seriöst tröttna rejält på feber, igenkorkad näsa och baskarns jobbig hals.
Punkt.
Godnatt /F.

Glädjekarusell.

Kategori: Olika dagar

Hjärtat vet vart du står.

Kategori: Olika dagar

Happysmilefejs:)
Senja i dag blir fröken fräken 20jäkla år, vilket ni vet innebär att hon får gå till systemet och slipper köpa sig dyra drinkar för sparade pengar. NU kan flickan stolt visa sitt leg och få sig en flaska vin med sig hem. Men vad är det att fira? Vi firar att hon fyller år i stället.
Och PASTAPENNE, my bestmate från århundraden tillbaka hon är i gävle  och vi ska ses i kväll. Jag dansar av glädje ler av lycka och sjunger högt på barnvisor för att försöka få ut min glädje.
Ute regnar det, men eftersom jag bestämt mig för att inget kan stoppa min lyckliga själ i dag, så ler jag och ruskar lite smått på huvudet. Hur kan man låta ett väder bestämma ens humör(?). Jag ler för jag lever, andas och känner.
Vi hörs. Kram/F.

"Bittterkappan"

Kategori: Olika dagar

Ni vet när man blir sådär grinig och stör sig på allt i ens omgivning, som inte blir som man byggt upp det i hjärnan.
Jag brukar le åt andras bitterhet, tills jag inser att jag själv fallit ner i bitter-gropen...
"Bitterkappan" vill jag kalla den sinnesstämningen. Den smyger sig på mig likt en osynlig kappa och jag blir arg på hela min omgivning, tycker att jag behandlas orättvist och anser för mycket om/åt andra människor.
Jag ogillar bitterkappan, baskarns mycket! Den kliar, den gör mig arg över bagateller och lägger min energi på onödiga ting.
Egentligen vill jag bara få det sagt så jag inser att solen skiner på mig igen och jag ler, för jag är rätt bra ändå och allt blir vad man gör det till.
Punkt.
PastaPenne är i staden Gävle på besök i hela 10dagar, vad mer kan jag begära?
The end /F.