It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Tack så mycket välkommen åter.

Kategori: Olika dagar

Eftersom "finnar" är ungefär lika irriterande som trakasserande telefonförsäljare, borde väl ändå möjligheten till att säga "nej tack jag är inte intresserad av ett hett erbjudande; kläm en och du får tio", vara lika lätt som att slänga på luren i örat på en telefonförsäljare....
Varför är det så himla svårt att hata choklad, är det ända mina tankar skriker till mig?!
/F.

Fantastiskt!

Kategori: Olika dagar

Varför blir jag inte modell?

Snor i hjärnan.

Kategori: Olika dagar

Somnade med tio kilo snor i hjärnan och läppar torra likt en öken, utan cerat, utan nässpray och smaklökar. Fett tänkte jag önskade tappert att jag skulle vakna upp frisk som en nötkärna.
Icke.
Tog mig ner från loftsängen vid ett snåret (om jag ändå hade byggt en toa där uppe...) Vågrät är dagens ställning. Nässprayet och ceratet är funnet, smaklökarna kommer och går.
Tänkte lägga upp en förnedringsbild, fet, snorig inlindat i ett barnsligt täcke, kameran strejkade. Kanske lika bra för er/min del.
/F.

Det var vanliga människor...

Kategori: Olika dagar

Kan ni tänka er, på restaurangen där jag jobbade (för första gången) i kväll, var det helt vanliga människor/gäster... Av kött och blod alltså. Likt dig och mig. De åt mat samt drack olika drycker. Och det mest chockartade är att mina kollegor är vanliga människor de med. Riktigt trevliga.
Shit, jag som trodde det var spöken och vampyrer jag skulle jobba med och ha som gäster, typskit att jag inte visste det innan, så hade jag sluppit vara så himla nervös...
Fast åhh, det är säkert spöken o vampyrer på andra restauranger. Man kan ju aldrig vara 100% säker...
/F.