It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Separationsångest

Kategori: Olika dagar

Hej, jag tänkte endast kika in och säga hej. Mest tala om att jag lever och sånt där som man säger till vänner och bekanta. Jag måste nämligen gå och borsta tänderna, hoppa i pyjamasen och klättra upp i sängen. För i morgon är det måndag och jobbet kalla-r-r-rr...nej, just det.

Jag jobbade sista dagen i dag på Wayne's och jag lider av mycket stark separationsångest. Vilket leder till att jag helst förtränger saker, när jag trampar upp nya stigar...

Om ni ser mig gasta åt personalen, förklara för dem att de måste städa lite bättre eller att jag inte kan göra allt hela tiden och hör ni mig säga "jag måste också få vara ledig". Ta snällt tag i min hand och säg inte åt mig att jag inte jobbar där längre. Utan följ med mig in i en butik och säg, "det var roligt att se dig, men nu måste jag gå hem efter en lång dag på jobbet. Det borde du med, så mycket som du jobbat i dag"....

Det är trots allt endast en vecka kvar till jag befinner mig cirkus 42mil härifrån, tydligen är det en sådan där "kick off", för alla säsongs-jobbare. Där uppe stannar jag troligtvis några dagar och efter de väntar snällt lägenheten (i Gävle) på att få den sista putsen, och sedan skall den få en ny ägare:)

/F.

Ge mig tid, tack.

Kategori: Olika dagar

Hej du glade främling, bekant eller vän.
Jag är en trevlig tjej på 22vintrar, bor ensam (förutom mina dammråttor) i en etta i Gävle. Jag jobbar lite mer än heltid på ett café i stan och har en hel del vänner. Jag tycker om vintern och det värsta jag vet är silverfiskar. När jag inte är på jobbet pysslar jag hemma, målar, spacklar, syr eller träffar några vänner och familj.

Jag söker en person som vill sälja tid. Utseende är oväsentligt, likaså intressen, familj, vänner, arbete eller pengar.
Känner du att just DU har tid du vill sälja, tveka inte hör av dig till mig snarast! Tack på förhand.
M.V.H. Frida

smaskens

Kategori: Olika dagar

Evighetsgöra

Kategori: Olika dagar

Spara, slänga, skänka, sälja. Jag bor på 35kvm och ekvationen saker + utrymme går inte i hop.

Varför?

Kategori: Olika dagar

Jag var och opererade bort en söt liten knöl från mitt knä förra veckan och har sen dess tänk på detta:
Nr 1. Borde jag sagt tack, tack vad du är snäll. När Herr sjuksyster gav mig en extra spruta med bedövning?
Nr 2. Varför gick doktorn ut den minuten som det tog för Herr syster att ta sprutorna och tvätta rent runt knölen? Var det för att han tyckte det var underhållande när Herr syster tryckte på knappen på den gråa "old school" radion och kallade in honom igen? Han kanske inte gillar sprutor... Eller ville undvika att småprata?
Jag måste förmodligen lära mig att "våga fråga", för nu gjorde inte bara den där doktorn mig halt utan sömnlös också..

Kaffekaffekaffe

Kategori: Olika dagar

...efter 3 koppar kaffe börjar rastlösheten ta över min kropp, eftersom jag haltar har jag bestämt mig för att stanna inne, dock har jag på tok för mycket myror i kroppen för att blänga på en meningslös film i min ensamhet... Och plötsligt känner jag hur något iakttar mig, självklart har den där jäkla herr symaskin börjat stirra mystiskt på mig... Det är trots allt Lördag, tror jag den saken tänker. Och jag har plötsligt tusen idéer på hur mitt tygstycke kan se ut som tröja...

150kilos sälen

Kategori: Olika dagar

Klockan är på tok för mycket för min rastlösa kropp och sinne. Jag gjorde ett försökt till att kasta mig upp i morse, det gick sisådär... En 150kilos säl, är en rätt bra beskrivning på hur jag känner mig och rör mig. Lägenheten känns mer som en isoleringscell än mitt hem. Och min vårdpersonal fröken G, åkte nyss för att besöka djuren i Parken.
Det blir vad jag gör det till,  så eventuellt ska jag dejta herr symaskin i dag...
/F.

Härlig smärta!

Kategori: Olika dagar

YES! Jag har träningsvärk, det svider och spänner sådär underbart härligt vid varje rörelse! Tjii, fick du Sara. Jag "maskade" inte tillräckligt, tack vare att jag hade dig som träningsvän på gymmet i går:)

Jag ska bara...

Kategori: Olika dagar

Alfons Åberg-syndromet har svept sin vackra skugga över mig, om ni behagar att träffa mig så, ska jag bara först...

Till min kära fröken G.

Kategori: Olika dagar

Bästa Gülfi, du är kärlek. :)

Det dansar "happy-feelings" i min kropp!

Kategori: Olika dagar

Ni vet den där känslan som infinner sig när man får ett glatt besked. Det känns som det springer miljarder lyckliga myror i varje kroppsdel. Man vill skrika ut all sin glädje, hoppa upp och ner, skratta i falsett samt dansa disco dans till triumf-låten som spelas i ens huvud.
Det hände mig i Onsdags. För jag har fått mitt slutgiltiga besked, jag skall tillbringa vinterhalvåret med min bestmate PASTA PENNE. Med snögaranti omkring mig. I Ramundberget:)
Vill ni se min kära fejs och smile på Wayne's är det bäst att skynda på för den sista oktober, tackar jag och niger fint för min tid och önskar alla lycka till.
Ha det guld. Och glöm för i hellkotta inte det bli vad du gör det till. /F.