It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Arga blicken samt operasång...

Kategori: Olika dagar

I dag var en förträffligt bra dag! Jag har äntligen fått beskåda underverket Wilma, Fröken Sara alias HotmamaSara.nu kläckt ur sig:) Det var en väldans söt liten skrutt, hon var icke stor, men skrika kunde hon, så det gjorde ont i mitt hjärta. Hennes mage samarbetade inte. Dumma mage, sa jag och kände mig alldeles tafatt över att inte kunna få hennes mage och sluta djävlas.
Nästa gång jag får träffa den lilla tinimini Wilma hoppas jag att hennes mage är snäll och att hon mår finfint:)
Kremalakream
/F.

För jag KAN dansa:)

Kategori: Olika dagar

Jag har ett uttryck jag brukar använda till som tätt, när någon är ond och sedan gör sig illa: "Gud straffar dig". Jag vill poängtera att jag icke är religiös, det vill säga att jag inte tror det finns någon gud. Det är endast ett kul uttryck, som min kära far fört vidare till mig.
Nu till historien... Jag ansåg att Kim inte var någon kung på att torka golvet och städa på jobbet, så han ville överbevisa mig och lade ned sin själ i golv-torkningen. Vilket resulterade i att jag några sekunder senare med två tallrikar i vare hand bokstavligen, dansade fram på det hala nytorkade golvet två tre meter, för att sedan prydligt lägga fram maten på bänken till gästen. "Skickligt, vilken uppvisning", svarade gästen vid kassan med ett flin på läpparna. Min mage vände sig ut och in, skratt-musklerna kittlade i magen. När jag slängde min blick bakåt möttes jag av ett apflin från Kim. Ja, gud straffade mig... Ett blåmärke på låret och kramp i magen. Tack och bock, det kunde ha varit värre:)
/F.

Om jag lär mig mobilblogga...

Kategori: Olika dagar

20100720254 (MMS)

Om jag lär mig mobilblogga, kanske det blir lite mer liv här:)

En lista med bilder...

Kategori: Olika dagar

I bland har jag så mycket tankar och funderingar att det svämmar över i hjärnan. När jag väl sätter fingertopparna mot det saft-te-juice fyllda tangentbordet, seglar allt bort. Ekot är det ända som lever i min hjärna. Eftersom jag är rätt urusel på att uppdatera min blogg och det finns tydligen människor som läser och är intresserad av vad som händer och fötter i min värld. Så kan jag alltid uppdatera er lite med en lista över vad skett senast i mitt liv.
Senaste:
  • Personen jag pratade i telefon med: Patrik
  • Person jag sov med: Pasta PENNE!
  • Dagen jag träffade mamma/Pappa/Stina/Elias +hunden: I går, tisdag i Sågarbo!
  • Händelse som gjorde mig lycklig i hjärtat: Mini-Sara (WILMA), har kommit till världen!
Det var allt min totaltomma hjärna pallade att uppdatera er lovers med.
/F.