It's up to you to make your life sweet.

Frida Virén

Första....

Kategori: Olika dagar

snön i år, har fallit över mina axlar, givit mig hopp och glädje. Gett mig energi i nattens mörker. Fast jag kan liknas vi en blöt bäver så skinner glädjens diamant inom mig och jag skrattar på riktigt, av lycka. För är det något jag är extra svag för så är det snö!




Jag tycker det är festligt att luras med mina kollegor på arbetet, det är något förtjusande att se någon annan ruska på huvudet och samtidigt le åt min idioti. I dag fick kära Kärstin äta upp sitt eget påhitt:) Kattis, jag och Z(u)ozan var djävular och Kärstin den utpekade. En lista skrevs där lite blandade sallader stod, närmare bestämt 30stycken (take away). Och icke de enkla, lite minus och plus.
     Kärstin kommer glatt tillbaka från sin paus. Jag ser stressad ut och har radat upp lite salladbunkar. Säger åt honom att vi har massa sallader som ska vara klara om cirka 20min. Kärstin kastar bokstavligen på sig handskar kutar in och hämtar mer isberg i köket. Med stressen i ögonen och adrenalinet i kroppen är han redo att göra 10kycklingsallader. Då kommer skrattet från ingenstans och överallt. Dock förstår han inte riktigt att vi skojade. Några andetag senare ruskar han sådär härligt på huvdet småler och säger: det här glömmer jag inte!... 

:)/F

Här ovanför bor en jätte...

Kategori: Olika dagar

Jag vet icke om jag nämt detta tidigare, men personen som bor ovanför mig har spik i sina hälar. Och förutom detta så är personen ovanför mig vaken, alltid, jämt och ständigt. Jag ska faktiskt ge personen en julklapp. Ett par vackra MJUKA tofflor. Jag hoppas personen kommer uppskatta min vackra gest. Att personen blir lycklig och ler och använder sina tofflor. Jag tror jag ska skriva en önskelista till personen också. På min kommer det stå öronproppar.

I kväll har jätten tagit med dig sina JÄTTE (läses med stora bokstäver!) kompisar. Och de har verkligen spik i hälarna. Kanske ev. feta bultar. Jag tror också att de hör väldigt dåligt, och kanske de även försöker möblera om där uppe. Eller så dansar det någon slags dans med sin bultfötter. Det låter  i och för sig som om de har väldigt roligt däruppe. Och kanske, möjligen att jah gör dem sällskap lite senare. Då ska jag ta med mig min önskelista:) Hoppas de stannar uppe länge! (verkligen hoppas...) För om man djävlas med Fröken Frida, så har man faktiskt djävlas för sista gången. För fallet är något som detta om du kastar hästskit på mig badar jag dig i hästskit nästa gång, för att du verkligen ska förstå.(eftersom jag oftast relaterar saker till mig själv så vet jag att jag är trögtänkt/seg/bakom flötet/snigelfarthjärna/guldfiskiq så måste man ta i.)

Jag vet en person som bor i den här lägenheten som kommer njuta när tv:n sätts på högsta volym vid åtta i morgon. kan tänkas att personen bör dammsuga taket också. Ev. sopa eller spika lite i väggarna. Återstår att se.

/F.

Veckans början

Kategori: Olika dagar

Tisdag är egentligen veckans början för mig, eftersom jag är ledig söndag-måndag så tycker jag om måndagarna något fruktansvärt. Måndag, åhh. Tisdag välkommen till helvete, det är nu jag måste rycka mig i örat och stiga upp ur sängen. Måndagsvilan är ute ur leken och vardagen är ett faktum. I dag ska jag le med det största leende någon skådat, jag ska tippa i så mycket glädje-lögn i mig själv att jag icke tror något annat än att I-Dag-Är-Det-En- baskarns-BraDag! Hell yeah som min gode vän brukar uttrycka sig. Det blir vad man gör det till och om jag ler det där fejk smilet lite längre så blir dagen tipptopp lagom till det är dax att sova. Och vad kan inte vara bättre än att somna med ett leende på läpparna likt en kyckligunge som ser sin mamma.

(fett)Smile/F.  ↑

Nu är det så här.

Kategori: Olika dagar

Nästa gång ska jag säga Hej...eller nej.
En människa har börjat dyka upp i mitt liv. Eller personen dyker inte upp. Vi råkar endast bo några kvarter i från varandra och vi har träffats i det förflutna, en kväll i en annan tid i en annan stad... Det har nu blivit en grej att icke heja. Jag tänker varje gång "Jag behöver inte vara den människa som personen tror att jag är, jag kan vara en tvillingsyrra" Absurt, det är roligt. Personen behöver inte känna igen mig, för att jag känner igen den. HA! (Önsketänkande)  I går insåg jag att den här personen känner igen mig.

(Baskarns) Jag står i kön till kassan med min kära far och som en reflex slänger jag en blick bakåt. Huvudet fastnar i en sekund (känns som en minut!), försöker tappert snurra tillbaka och riktar blicken åt höger, låser fast nacken. Ett stort smile var vad min ögon skådande när jag mötte blicken. atsch, personen kanske alltid ler. Vad vet jag, vet vad jag. Precis. Jag är fortfarande icke den person den här personen tror att jag är om personen nu tror att jag är den personen jag är.

Hejdå/F

.

Kategori: Olika dagar

Om jag hade en sådan där teleporti grej skulle den vara en rosa skumboll med gröna prickar, man skulle gå in i den och vara där inne bland allt det mjuka och så skulle det kännas som en befrielse och vara där inne, man skulle vara i en mjuk massa som kändes luftig och om man rörde på sig skulle armen/benet/foten ligga mjukt hur man än rörde sig. Man skulle kunna se ut men alla andra skulle bara se en rosa boll med gröna prickar. Den skulle vara liten och ha en  diameter på 20cm. Och om man tänkte på en speciell tid eller en plats man ville till så skulle man säga Schärstin efter och vips man skulle komma dit och bollen skulle alltid finnas med en som ett armband, ett genomskinligt. Det skulle flyga upp till armen när gick ut ur bollen.

I dag är det lördag!

Kategori: Olika dagar

Lördagar är för mig som julafton är för småbarn. Fast utan paket. En massa förväntingar och poff, smäller det och dagen är förbi innan den hunnit påbörjats. Nu är det dock dag är i min värld (klockor finns inte, nu!) Torsten mår bra och disken är borta, jag luktar apa och ser ut som smör i håret, snart ordnat! Kvällen är tänkt något som detta, Emmy. sen får vi se vart mina ben går och hur länge mitt huvud följer med mig, !det ska följa med hela natten och hela tiden. Eftersom alkohol inte får intas i för stora mängder då jag icke har så god alkoholkänsla...

Ses. Hörs, tack. /F

Kors i taket

Kategori: Olika dagar

Klockan stod på åtta prick och jag var vaken, som en nattuggla (!?) på natten. Dock bestämde jag mig för att det var onödigt att stiga upp ur sängen, jag fick sova en hel timme till om jag så önskade. Klockan 9:25 börjar det brumma (trasig ringklocka)  från dörren, donk, donk, låter det även. Jag kastar mig upp och inser att det är mitt bord som kommer farande (35min förtidigt!) och vill att jag öppnar dörren, fort,fort, fort på med kläder och "Hejhej, nej jag sov absoult inte...mina sömnstreck är tatueringar och min mascara som sitter under ögonen ska vara där." och gubbarna som kommer med mitt bord säger "haha, nu tog vi dig allt på bar gärning"
Det jag ville säga med hela det här inlägget, varför känns det alltid så fel när någon klampar in i ens sovvärld och väcker en likt en väckarklocka. "tog dig på bar gärning", hallå. Jag sov?! är det något jag missat väldigt mycket eller ska man icke sova? Är hela meningen i meningen att man ska vara vaken jämt och väldigt tidigt och väldigt sent och om någon råkar komma på dig att sova så "HA!" Jag tog dig på bar gärning, som om man vore en tjuv.... faktiskt har det alltid känts så för mig, om någon ringer mig när jag sover svarar automatiskt min hjärna. "Hejhej, nej jag sov absolut inte, nej, nej. Bara lite trött, kollar på tv/läser/kollar¨på film etc. Kan även handla om mitt behov av att ha kontroll.  


/f.

....

Kategori: Olika dagar

Jag har tappat bort mitt ordförråd. Därbakom skafferiet som sitter fast i väggen. Precis där bakom ligger alla mina ord och min fantasi, den viftar lite lätt med ena biten så jag kan se den, men fram tänker den icke komma. Så här händer tyvärr inget spännande i kväll. Godnatt. Tack /F.

Jag är kär

Kategori: Olika dagar

...i min spis och vill egentligen aldrig byta bort den.

otäck känsla.

Kategori: Olika dagar

[Läs med inlevelse, tänk sräckfilm på första stycket... ]
Plötsligt, känner jag hur någon iakttar mig...jag försöker se ut genom mina persienner, ingen blick möter mig. Tanken slår mig, det kanske är tv:n som känns skrämmande, möjligtvis är det Eyeni på Mtv som känns hotande, han stirrar väldigt mycket rakt igenom rutan...Dock känns "hotet" mer levande(!). Det är en blick som ger is i ryggraden, blått blod i ådrorna.
Plötsligt försvinner känslan och jag kastar ett öga bakåt och vad möter min blick?
...den jag älskar mest kastar dödaöga mot mig!

....Torsten, ja säga vad man säger om honom, han är i alla fall väldigt skicklig på det där med att skapa hotfulla blickar. Fast i bland tycker han om mig, faktiskt...
...
 

Zero desire

Kategori: Olika dagar

Ännu en lördagskväll (kanske det redan nu kallas natt), börjar te mot sitt slut. I hopkrypen i soffan med täcket och den slitna favorit nallen, Blåis. Ångesten kommer i kapp och försöker få mig att gå ut på fartfyllda äventyr.  Dock kommer det icke ske, i stället ser jag på filmer som får mitt hjärta att vridas likt en blöt disktrasa. Tragiskt. Nej, faktiskt inte det är helt upp till mig om jag tycker det klassas som njutning och lyx.

Utanför mitt fönster hör jag fester på avstånd, berusning och glädje kastas in genom mitt fönster i form av ljudvågor. Skratt och skrik, glädje och fylla. Nej, baskarns. Här inne är det varmt skönt och nyktert, precis vad jag behöver en lördagskväll som denna. För att kunna återkomma med ett ess i rockarmen en annan lördag, en annan tid och förhoppningsvis i ett annat rum.

Tack. /F.

Till min kära.

Kategori: Olika dagar

Du är vacker som en vinröd ros, har fått några kärleksbett från hunden, det rörde dig inte i ryggen. Du var ändå alltid lika trogen. Du har en längre tid funnit vid mitt öra/vid mig, fått vara en slags tolk och ständigt lyssnat på mina problem. Du har varit mina andra ögon och lagt det jag viljat minnas på minnet. Du har kommit i håg att väcka mig på morgonen när jag sovit som djupast. Du har fått stryk och verkligen kastas hit och dit som en vante, jag har nästintill glömt bort dig stundvis. Jag har inte sett till dina behov och i bland även behandlat dig som du inte betydde något för mig. Så en kväll fick du nog och lämnade mig, eller rättare sagt jag lämnade dig, vi lämnade varandra. Jag trodde det var över för oss två. Jag har saknat dig. Det är så mycket jag nu förlorat, när du inte funnits kvar hos mig. Jag  har saknat att bli väckt på morgonen av din hemska stämma. Jag har saknat att höra dig väcka mig mitt i natten, saknat någon som kommer i håg allt det jag glömmer. Så jag var helt enket tvungen att skaffa mig en ny, en som var lite bättre, lite roligare. Inte som du men vad kunde jag göra, jag kunde inte vänta på att du skulle komma tillbaka. På något sätt kände jag ändå på mig att du och jag inte hade pratat ut ordentligt.  Och vet du, jag kommer snart och hämtar dig igen, för du lever. Du finns kvar och vi ska återförenas, kära mobiltelefon.

/F.

Sattygsleken är ett faktum.

Kategori: Olika dagar

Fortsättning av förra inlägget: Kerstin upptäckte hyffsat snabbt hur vacker han var, han fattade inte riktigt först och gjorde han en grimas jag icke skådat förr, av en levande varelse. Han blev chockad och skrattade på sammagång. KUL:) Han gjorde dock om Kattis till liknande och lade henne som bakgrundsbild, därefter väntade han rastlöst på henne. Han säger åt henne att såg du vad Frida hade lagt för bild på mig, och så tar Kattis telefonen och kollar igen för att skratta lite. Då ser hon till sin förskräckelse att det inte är kära Kerstin som möter hennes blick utan det är hon själv, lik en alien:) Det var underhållande.

Leken vill fortsätta...

tack så mycket. /F

...kerstin

Kategori: Olika dagar

Eller Serkan som han heter eller Hakan (uttalas Haa-kaan) som han kallas. Hittar ofta på sattyg. Detta utspelade sig i går kväll på jobbet:

Jag har köpt ny telefon och tycker den är jätte fin och bra, Kerstin vill djävlas så han knäpper kort på sig själv och lägger in på bakgrunden. Utan min vetskap, tar jag upp min telefon och säger glatt till Kattis:

Jag tycker jag borde få vara stolt över min telefon, Kerstin ska jämt.. Ahisch. Vafan. Hahaha. (Jag får syn på bilden på kära Kerstin på bakgrunden)  Kattis viker sig av skratta och Kerstin kommer in och säger: HAHAHAHAHA. Vad sa du nu då?

Nu har jag dock gjort det hela lite mer spännande och gjort honom till en alien och lagt som bakgrundsbild och i dag ska jag lägga fram min telefon och får han för sig att kika på den får han sig ett gott skratt och jag kommer få höra. Friiiiida och satygsleken är vill fortsätta.
 
Du kan aldrig skratta för mycket" /F.

Min hand

Kategori: Olika dagar

Jag vet att i min familj är vi rätt bra på att reta varandra till vansinne, när jag bodde hemma var det en ständigt kamp om att besegra den andra. Vi var inte alltid så snälla men som min far alltid sa/säger; det som inte dödar, det härdar.
Jag minns att jag alltid haft lite komplex för mina händer eller rättare sagt för mina knogar som knappt finns, jag har alltid tyckt det ser ut som bebishänder. Jag har dock haft så pass mycket självdistans till det att jag icke funnit det som ett världsproblem. Därför kära läsare ska jag visa er vad jag menar när jag fick höra "men Frida du har ju tjockis händer" Jag skrattade mest när jag hörde det. Och det gör jag än i dag, fast de är knoglösa och går innåt i ställlet för att bilda små knogar när handen ligger platt så är det mina händer och jag kanske tycker de tär apsnyggt med "tjockishänder/bebishänder", så här bjuder jag på en bit av mig själv:

Prat-om-allt-och-om-inget-alls.

Kategori: Olika dagar

Serap och jag har varit hos Fatos och fikat och pratat om allt mellan skor och trasiga hjärtan. Serap är en väldigt smart person, vet så mycket och kan om allt möjligt. Vi kom på att vi saknar de gamla gänget vi var på jobbet. Alla guldvärda och alla ord vi aldrig sa men vi förstod alltid varandra. Det är liksom flera som saknas nu, det märks.
Fatos är alltid snygg trots att hon arbetar 24/7, när jag är lika många år som henne då ska jag också vara snygg. Så jag måste nog börja kämpa mig upp i hennes nivå, nu. Oftast när jag ska gå och lägga mig kan jag tycka, shit vad snygg jag är och jag har kommit på varför: jag är trött och ser lite suddigare eftersom det är lite grus i ögonen. Alla människor är vackra på sitt egna sätt, det gäller liksom att se den sidan, så tror jag.
    Just förtillfället känns det lite kaos hos mig, överallt. Och det syns också kolla min lägenhet.... Daaah. Gahhaga. Det löser sig, lär bara använda rätt lösningsmedel. Har dock inte hittat riktigt rätt ännu. Det kommer som med lägenheten det tar lite tid för mig att få något gjort men när jag väl är klar då blir det bra. Jag är bäst på att påbörja något och hatar att avsluta det. Har inte energi att göra klart, för jag lägger oftast väldigt mycket energi på att påbörja något så när jag väl ska fortsätta sätter jag mig i ett hörn och tar på mig ögonbindel. Detta tankesätt borde jag få bort, det borde upphöra! Jag har faktisk en liten idé, om jag belönar mig själv med något så fort jag är klar med något exempel: Om jag ska måla en vägg så tänker jag så fort jag är klar med den här väggen får jag skriva ett inlägg i min kära blogg. Eller så får jag dricka en kopp te eller så får jag se ett scrubs avsnitt. Nu ska jag plocka ner lite saker i kartonger och sortera papper när jag är klar med det får jag göra exakt vad jag vill. INTE INNAN. Önska mig lycka till. Tack. /f.
 
Mitt-rum-bakåt-i-tiden-hos-mina-föräldrar. Pappa tyckte det skulle dokumenteras, så jag kunde se hur förjävligt det såg ut. Och han poängterade mycket noggrant "Titta du har inte ens stängt byrålådan..."

luftproppmätt

Kategori: Olika dagar

Efter en kopp grönt jasmine te och fyra små domla fyllda rullar med ris är jag proppmätt. Uscha, vad har min morgonrutin tagit vägen. Klockan är halv ett och jag vill helst krypa ner under täcket lägga huvudet under kudden och sova tusen timmar. Har jag blivit så lat eller är det ett tappert försök att skjuta upp alla måste som detta tankesätt infinner sig i min hjärna.


Måste ut ur kaoset och göra det jag skall. Baskarns tid och sömnrytm. /F.

Gå och sov FRIDA.

Kategori: Olika dagar

Om jag lyfter mig i kragen och bär bort mig själv till sängen kanske jag somnar, troligen inte. Jag vill (läs borde) göra ett tappert försök. Det är liksom inge roligt att sova på kvälllen längre. Så jag bestämmer att jag får vara vaken och sova när jag blir trött.  Baskarns bra idé och en plan jag kan hålla mig till...

/f.

Jag vet!

Kategori: Olika dagar

Jag vet exakt hur min drömman ska vara!

  • Han ska vara rolig. Helst ska han stå i ett hörn och få mig att skratta när jag har tråkigt, när jag krampaktigt håller fast i min dator i hopp om att få känna lite socialt umgänge från andra.
  • Han ska gärna vara varm också eftersom det är rätt kallt i min lägenhet så han kan värma mig på natten.
  • Förutom det så ska han totalt tvinga mig att sluta röka så förbaskat mycket.
  • Kan också få tycka om vegetarisk mat eller så får jag lära honom att tycka om alla mina konstiga grytor med ihopkok från alla kökets hörn.
  • Om han tycker om scrubs är det heller inte helt fel
  • Får gärna vara så där snygg att jag dööör på kuppen.
  • Inget ont om han är en duktig hemmafixare. Om han tycker om att göra något av alla mina idéer och inte som mig lägga allt på en hög inne i hjärnan.
  • Gärna att han tycker om att vara aktiv, göra saker väligt ofta och mycket med mig och utan mig.
  • Prata, tills jag avlider och binder fast honom under sängen med munkavel.
  • Lyssna på mig tills han avlider och låser in mig i garderoben med en skrattpåse.
  • Tycka om att dricka te, helst grönt. Annars rött eller vitt.
  • Han måste däremot tycka om min andra man TORSTEN!
  • Tycka om bra musik inte något sådant där skrik eller teschnogrej utan röster.
  • Ja, självfallet bör han tycka väldigt mycket om mig också, även när jag hoppar upp och ner och springer runt i cirklar och pratar i tomteskägget.
  • Han får väldigt gärna tycka om kläder och skor och vara mån om sitt utseende.
  • Ja, sen duger han precis som han är.

Det här inlägget skulle från början handla om att jag ville ha en rolig person hemma hos mig somstod i ett hörn och fick mig att skratta när jag hade tråkigt, men se kära läsare vad det blev att detta en kontaktannons... Eller det blir va mna gör det till. NU ska jag lägga mig ner i min säng och blunda så där riktigt håtd att ögonen domnar sen ska jag önska att John Blund kommer och kastar sömnen över mig God natt. /F.


....igen..

Kategori: Olika dagar

Hallå i blåbäskogen, jag har i allafall hunnit städa(:




(försöker ge mig själv mindre ångest..)

....

Kategori: Olika dagar

I dag var min plan att jag skulle stiga upp nio, yes lätt match det kan Frida klara av eftersom hon är en människa som inte tycker det är festligt att stiga upp efter nio. Dock är fallet så förfallet att jag vänt på dygnet lite halvt, baskarns. Jag vred och vände på mig, försökte ligga i fosterställning och i upp och ner ställning, men ingen ställning gjorde att sömnen tog med sig mig. Klockan tickade fortare än vanligt och vid halv två/två insåg jag att min plan om att stiga upp nio i dag var krossad med en hammare av sten. Jag försökte i allafall och i natt gör jag ett nytt försök att somna innan tolv.

NU ska jag äta frukost och bege mig till arbetet. likt en snigel i dvala. /F.

..ta vara på dagen innan den är slut (det gäller väl även natten?!)...

Förlamad död människa.

Kategori: Olika dagar

Just nu känner jag att jag lever, på riktigt. Mina ben är helt förlamande, efter en minst sagt stressig dag på jobbet. halleluleja. Dagen är slut. Och jag niger, bockar och lyfter på hatt'n, TACK. 


Från jobbet i dag: "Har jag något i ansiktet?" "öhh, nej...eller jo..en näsa" Tack Kattis för ditt bidrag till ett gott skratt mitt i stressen.

Sleeptime. /Frida

Hej.

Kategori: Olika dagar

Jag har bestämt mig för att inte dra igen ögonlocken för min lägenhet längre. PRONTO, STOPP och HALT. Nu ska jag åka till mig arbete och i natt ska jag sova hemma med min man Torsten och i morgon ska vi gå upp när ljuset tänds vid klockan nio och då ska vi börja städa och köpa sandpapper och sen ska vi slipa vägghelvete. Och sen är det jobb igen.
Tack, det var det jag ville få sagt.


...Återstår dock att se om jag gör något av det bestämda i morgon, jag tror mest på att jag går upp nio.

/Frida din tidsfördrivare... (;
                             

Gala

Kategori: Olika dagar

Den här helgen (ja, fredag-lördag-söndag-måndag) finns det ett ord att beskriva med alkohol +Penne.
Galan i söndags kändes mest överskattad... Grattis Wayne's coffee mitt kära arbete och det stället jag representerade på galan.
Hell yeah, baskarns skit tillställning.
     Ja, jag vill skratta åt mitt tacktal. Säga hey, sorry att jag inte stod där i cirka tre sekunder längre. Jag fick skakis ben och det ända som for ut ur mitt huvud var: tack tack, hej tack.

Det var en dag i söndags.. Jag drack ju för i hellskotta bvhjt, (bäverhojt?!?!). Jag äter inte kött men jag dricker sprit som är smaksatt med bäver pung. volá, smartass.

Nu är det dax att möta saningen mot vitögat, bäven i dramat och ta sig i kragen duscha bort ångest och åka till min arbetsplats och se glad ut. För det är jag det som jag är bäst: på mitt jobb. Jag kan göra en perfekt latte servera en perfekt sallad och ge kunderna ett perfekt leende, det där med tacktal är helt enkelt inte mit starka sida.
Så vafan, tack. Vi ses på jobbet.

/frida.

Jag är smartas.

Kategori: Olika dagar

Hej och god lunch.

Jag tycker om att ligga före tiden, därför händer det aldrig mig. Klockan åtta i morse började min väckarklocka låta med ett öronbedövande piip-piiiiiiiiiiiiiiiip-piip-piiiiiiiiiiip-piip-piiiiiiiiiiiip och eftersom jag inte förstår i mitt sovande tillstånd hur man stänger av odjudet så börjar jag helt okontrollerat vifta med armarna i hopp om att ljudet ska sluta. Vilket det icke gör. Så jag börjar lite smått vakna till och inser att det är en knapp-jävel på sidan som bör stängas av för att ljudet ska upphöra. :)

Min tanke med att stiga upp så tidigt var att jag skulle duscha, äta frukost kolla efter någon ny mobil och göra mig klar så jag kunde åka ner på stan och leta efter kläder till söndagens upplevelse; krogderbyt. Få se nu...

Klockan är 12:16 och jag har (ja, faktiskt) pyamasbyxor och sovlinne på mig så frågan är: Vad hände med min tidsplanering?

Om jag gör mig klar nu så kanske jag hinner gå på stan i en timme innan jag börjar jobba klockan tre. eventuellt.

/frida.

Fortfarande utan liv.

Kategori: Olika dagar

Hola. (som de säger i spain...) 

Tog mina fötter och vandrade till Penne i går och fick en lite uppdatering om lördagen, dock kom inget minne tillbaka så jag vet fortfarande inte vart min mobil flygit i väg. Funderar starkt på att gå ner till telia butiken och förlänga mitt abonnemang och så vips får man en telefon på köpet. Måste endast leta lite till, den kanske dyker upp som gubben i lådan vem vet, vet vem.. Hmm...
Här finner jag icke någon mobil sant som skrivet, så Hejdå. 

Min apsnygga t-shirt. Wihohio;)